Grill mee met Napoleon
Samen met chef-kok Niels van Napoleon maakten we een aantal heerlijke recepten op de barbecue. Bekijk de video's hieronder en download de recepten.
Veel succes en smakelijk eten!
Soep van de BBQ!
Niels maakt een heerlijke soep van gegrilde paprika met daarbij een fetacrème met Thaise basilicum en een pittige broodcrouton.
Een hele mond vol, maar de bereiding daarentegen is een eitje!
Vis van de BBQ: gestoomd én gerookt!
Met het Infusion Board van Napoleon kan je zowel stomen als een rooksmaak aan je gerecht toevoegen. De cederhouten plank heeft groeven waarin je bijvoorbeeld wijn of bouillon kunt gieten.
In de video bereidt Niels een heerlijke zalmforel met daarbij orzo, een mangosalsa en waterkerspesto.
Kip van het spit
Met behulp van een rotisserie maken we smaakvolle chicken kebab die langzaam gaart terwijl het draait. Daaronder plaatsen we een ratjetoe zodat de vleessappen niet verloren gaan en smaak geven aan de aardappels en groenten.
Het kost iets meer tijd, maar dit gerecht is het wachten meer dan waard!
Tropische afsluiter
Met deze fireball pineapple sluit je je BBQ-diner af met een knaller! Let op: dit gerecht is niet geschikt voor kinderen.
Zoet, fris, fruitig.. deze ananas gemarineerd in fireball whiskey met kruidige muntsuiker is een gegarandeerd succes!
Van drumstickhouder tot buitenkeuken
Alle barbecues en accessoires van Napoleon hebben twee dingen gemeen; ze zijn praktisch én zien er fantastisch uit!
Of het nu gaat om een luxe buitenkeuken of een handige snijplank met opvangbakjes, er is over nagedacht en dat zie je.
Benieuwd geworden naar de barbecues en accessoires van Napoleon?